Rusticates Carlo 30 Oktober

 
Kom på morgonen, red även då.
 
Red i lilla testade nya bettet så joggade igenom han. Tränade övergångar,ökningar och minskningar. Han var fin arbetade på, men lyssnade inte alls så bra på röst hjälperna idag, han är väldigt känslig för rösten i vanliga fall, vet inte om de är bettet som är helt nytt(ett nova bett). Men tyckte ändå han var duktig;)
 
Mockade,blandade maten,tvättade vk+k, släppte ut. Sen åkte jag och Moa på stan en sväng. Blev typ inget köpt hittade absolut inget som jag ville ha så. Kiruna har verkligen ingeting:/ Men kom tillbaka till stallet sen. Ryktade,pysslade,smorde in muggen, fixade upp hans likit så att den inte tar mot nån vägg;). Brallisen är ju helt galen i den så de blir lite svårare nu när likiten rör på sig när han slickar på den xD
Gav kvällsmaten och nattade<3
 

Kommande helger

Dom 2 kommande helgerna så är de först A-c tränin g och sen Kuriren så tagga nu;)

Rusticates Carlo 27 oktober

Kom till stallet vid 8-9 någon. Pussade lite på min Brallis innan jag började städa skåp, vika täcken,fixa till schabraken,torka igenom och m.m. Mockade och släppte ut prinsen sen<3. Lill killen tycker de har blivit så skönt när de är iallafall 1dm snö , där vars de är som minst;) Han verkligen njuter av att rulla i snön^^ Men iallafall så bäddade jag och spånade en hel bal,blandade maten,tvätade vk+k. Smorde ALLA sakerna som var osmorda. Tog in ryktade och pysslade. 
 
Sen var de löshoppning på G. Värmde först upp han och sen fick han komma på ett bar trav bommar, vilket sen led till några glädje hopp och alla möjliga krumilurer sen full galopp. Sen när de blev hinder släppte jag han lite senar så han fick komma i trav på hindret. Märktes direkt skillnaden, han var mycket lungnar och hoppade med ryggen enormt bra, Min lilla stjärna^^ Han tyckte de var skit kul att få lite omväxling och eftersom min tränare är bortrest under helgen så passade de ju bra med löshoppning, Helgerna nu framöver är A-c träning och Kuriren, så de passade de bra med en lite omväxling;) Så nu taggar vi framåt :D 
 
Drog av prinsen sakerna, gav kvällsmaten och nattade<3
 

Har inte..

Har inte bloggat, de senaste inlägget "Insåg ett misstag". De är nån annan som varit inne på min blogg och bloggat de!!!!! Och om du läser detta kan jag bara säga att jag har bytt lösenordet  på alla mina inloggnings grejs!!
Men iallafall Prov=Plugga=Tillbringa mindre tid på datan=Ingen bloggning, men nu är det höstlov och bloggen kommer förmodligen vara som vanligt igen;)
Bjuder på barbacka bild i fredags;)

Insåg ett misstag..

Insåg ett stort misstag som jag har gjort, fy fan. Orkar inte slänga in ett ridpass inlägg. Ska ändra helt och hållet på en sak, orkar inte plugga mer, så sparar de till morgonen..
Hoppas,hoppas de inte är försent..

5 saker du inte visste om mig

-Om nån börjar gråta,blir jag tårögd och de spelar ingen roll om de anngår mej elr inte, om flera gråter börjar jag gråta av renreflex xD
 
-Jag blir typ aldrig sjuk(har varit sjuk 1gång de här året)
 
-Hatar all form av insekter xD
 
-Jag har tävlat i slalom när jag var lite;)
 
-Jag hatar mitt hår..
 

Rusticates Carlo 21 Oktober

Fixade de vanliga med Brallisen<3
Idag red jag ju också för Nizar, men de vi hade tränat på igår slog ihop till en bana idag;) De var också mycket kontroll och mjukhet. Han var fin och ställde upp, men vi har 1000 saker att träna på. Tycker ändå att jag lärt mig 100 nya saker från förra helgen, tänk va man kan utvecklas;) Bralle kändes mjuk ochn följsamm ,men ibland gick de lite fort elr så blev han tom vi måste hitta"mittemellan" , men vi jobbar vidare;)
 

Rusticates Carlo 20 Oktober

Fixade de vanliga me Brallisen<3
 
Red ju för Nizar idag igen. Idag var det mer hoppning och lite övingar till banan imon. Vi övade mycket mjukhet och kontroll, vilket jag tycker är bra träning för både mig och Bralle;) Bralle blev väldigt lydig ochj fin och lyssnade om man bara rättade upp sig, men den lynaden ledde till lite "tom" galopp, måste verkligen hitta ett sätt att ha han lungn och sansad samtidigt som han är balanserade och framme.. Men de är en tränings sak, Brallisen var iallafall bäst<3 jag behöver träna på myyycket, men de ska gå täning ger fördigheter;)
 

Kuriren!!:D

Har ju helt och hållet glömt bort att säga jag och Brallisen åker ju till Kuriren 9-11 November.
Ska starta LC:1 dressyr och LD,LC hoppning. Så nu kör vi;;)
 

Om man siktar till de omöjliga når man toppen av de möjliga<3


Rusticates Carlo 19 oktober

Kom till stallet efter skolan,mockade,blandade maten,tvättade vk+k. Tog in lät han äta middan släppte sen ut igen. Tog in vid 7. Ryktade,pysslade. 
Red ju för Nizar(en testade en annan tränare) Han var vääldigt pigg idag. Vi började iallafall med att värma upp, De blev lite markarbete idag. Ibörjan fokuserade vi mest på att jag skulle slappna av i ryggen. Sen hoppade vi ett litet räcke. Efter vi hade kommit på de några ggr ibåda varven så byggde vi upp de till en liten oxer. Han var ju som sagt väldigt pigg och nu när jag också skulle tänka på andra saker på min sits, så blev han lite springig. men,men träna,träna;)
Never give up
 
 
Foto: Lowa på http://allroundhastarna.blogg.se/
 

Rusticates Carlo 16 oktober

Kom till stallet vid 2 mockade,tvättade vk+k,blandade maten. Tog in. Pysslade lite. Kan meddela att ponnyn har fått nya skor och är frisk som en ärta nu;)
 
Red iallafall i lilla tills en ridgrupp kom in(glömde kolla ridhus tiderna) Han var skit fin, synd att de skulle vara ridkurs just då.. Men inte så mycket att göra åt saken. Gick ut och skrittade 45min innan rstora ridhuset var ledigt. Red igenom han ialla gångarter. Väldigt fin, men eftersom vi var så många så blev han lite stressad.. Men de var ju bra träning iallafall;) 
Tog av sakerna. Ryktade,pysslade,smord ein mungipor och muggen. Bäddade. Gav massa godis och nattade<3
 

Helgen LD,LC,LC:2

Helgen har varit super:D min lilla super ponny har verkligen ställt upp till 1000!!
 
Framhoppning LD: Kändes fin men förjävligt stark. Var fin på hinder och verkligen på;)
 
LD:Var skit fin, men väldigt övertaggad och pigg. Rev ett hinder då eftergiften kom för sent..
Kom alldelse snett på ett hinder men han ställde upp och hoppade:D Blev andra plats;)
 
Framhoppning LC: Kändes helt mongo. Stannade, reste sig,skenade ja helt mongo..
Hoppade banan och han stannade på både första,andra och tredje hindret.. På tredje hindret får skon upp i ridhusttaket och studsade ner på läktaren(Bralles sko på vänsterfram) Fråga int hur han lyckas men på något sätt.
Så varsäkert därför han stannade för han brukar aldrig stanna!!!! Men är glad för dom språng han klamrade sig över med lös sko..;)
 
Framridning LC:2: Mjuk men väldigt spännd och pigg. Flyttade bra och var väldigt lydig.Gjorde många övergångar,halvhalter,volter mm. Fin där också.
 
LC:2: Väldigt fin, men spännd som en pinne. Rädd föör dommar bordet. Backade i halten+ några missar av mig men annars var allt bra;) Min duktiga lilla poa gjorde så vi placerade oss 4 av 8-9 startande. Tyckte de gick bra med tancken på att dressyr inte är vår "grej";)
 
 

Rusticates Carlo 11 Oktober

Kom till stallet direkt efter skolan. Mockade,blandade maten. Tog in. Pysslade och borstade innan jag red.
Red i Ridhuset idag igen..
Efter  jag värmt upp så red jag delar ur LC:2. Red sen igenom pogramet. Är nöjd har verkligen börjat få bättre koll på traven nu så han går mycket bättre;) Nog för att jag inte förväntar mej nån placering(min sits=inga kommentarer)
Men ska göra mitt bästa iallafall mer kan jag inte göra;)
Tog av sakerna. Pysslade,ryktade, smorde in mungipor och muggen,Bäddade, gav kvällsmaten och nattade<3
 

Sorry

Sorry för igår men va hos Moa till 11 och sen var jag tvungen att städa så, ingen bloggning igår..
Men red min fina lilla poa i ridhuset och han var skit fin och är jätte nöjd:D
 

Rusticates Carlo 9 Oktober

 
Kom till stallet direkt eftre skolan.(Brallisen hade vilodag)Mockade,blandade maten,tvättad vk+k, Spånad en halv bal. Tog in borstade av,Spolade benen. Rakade sedan han(hans päls har blivit vääldigt långhårig). Ryktade,pysslade, smorde in hovar
Nattade<3
 

Rusticates Carlo 8 Oktober

Kom till stallet vid 2. Mockade,blanade maten,tvättade vk+k,tog in, Spolade av benen, Ryktade och pysslade lite smått. Lindade benen, blev marin outfit idag;).
Red ju på kursen idag för annika. Uppvärmingen blev väl vanliga rida egenom lite i allagångarter.
Sen skulle vi göra skänkelvikningar över diagonlaerna, Efter vi gjort de ett tag och bytt varv och så, då skulle vi krama lite på vänster tygeln så hästarna blev lite vänsterställda. Han var super fin till början och slut. Han var mjuk och sökte sig neråt hela tiden och ville arbeta. Skänklevikningarna var han också svin fin på. Blev lite problem när vi skulle krama på vänstertygeln men de rättade vi till;) Så alltså nöjd ryttare och ponny idag då:D
Sen efter jag dragit av han skarna och gett godis blev det en dusch för han eftersom han ska klippas mån, så då oker pälsen;) Pysslade och smorde muggen och mungiporna.  Gav kvällsmaten och nattade <3
(vet gammla bilder men har inte några nya..)
 

Rusticates Carlo 7 oktober

Kom till stallet vid 8. Ryktade och pysslade. Byggde fram.
 
Hoppning står ju på söndagars schema;)
Började med att hoppa fram på ett litet räcke. Hoppade sedan olika linjer. Och avslutade med banan. 
Ponnyn kändes väldigt pigg,men red han mycket bättre än vad jag förut gjort och deär jag nöjd med.
Bralle räddade mig även väldigt många ggr då jag klantade till mej och gjorde fel, men min lilla stjärna flög över varje   
hinder och rättade till mina misstag:) Så är rätt nöjd över dagens ridpass;)
 
Fixade och släppte ut Brallisen sen. Mockade,blandade maten,tvättade vk+k. Tog in spolade av benen och svansen(svansen var vääldigt mjällig) Ryktade,pysslade,smorde hovarna,mungiporna och muggen. 
Gav kvällsmaten och nattade<3
(gammal bild)

Klubbtävling:D

Ska vara klubbtävling nästa  helg. Både i hoppning och dressyr. Så jag och bralle satsar på båda;) Tänkte starta lc:2 dressyroch LD,LC hoppning:D Så jag och Bralle har nu nåting att tagga åt;)

Rusticates Carlo 4 oktober

Kom till stallet direkt efter skolan. Mockade,blandade maten,tvättade vk+k. Tog in. Ryktade och pysslade.
 
Red sedan ut med Alma,Foxy,Moa och Fabbe. Blev en mysig ritt i mörkret;) Bralle var som vanligt väldigt taggad och ville verkligen inte ta det lungt utan öronen framåt och så köra vi;) Blev mycket trav och galopp, väldigt bra konditions träning. Är nöjd över min lilla över speedadepony<3
 
Tog av sakerna och konstartaerar att maggplattan måste smörjas;) Spolade av han och maserade in såpa på ryggen. Han blev lite varm och kan ju inte lämmna han med en svett fläck på ryggen;) Tog hovarna. Gav kvällsmaten och nattade<3
(A-C träning)
 

Tjabba;)

Rast nu och stallet vid tre nångon..
Slutar 10 i så tare ju lite tid att gå dit också. Men i kväll får ni ett till inlägg;)

Tjabba snyggingen här;)


Rusticates Carlo 3 Oktober

Kom till stallet direkt efter skolan. Mockade,blandade maten,tvättade vk+k. 
Tog in och red sen.
 
Blev ett ridpass inne i lilla ridhustet idag. Hade världens tur också de var ny harvat:D
Nåväl tränade mest min sits idag, men la även lite volter och lite halvhalter. Blev väldigt mycket galopp då de var min sits som tränades idag . Måste verkligen bli avspännd i ryggen. Ska fortsätta jobba på det varje ridpass!! Men Bralle var väldigt fin och när jag blev avspännd höjde han ryggen och letade sig neråt:) Men i början var han väldigt pigg. Kan bero på en vilodag igår? Men han va iallafall väldigt pigg;)
 
Tog av sakerna och slängde ut  han i hagen. Tog in 6st spånbalar. Tog in. Spolade av benen,torkade dom. Ryktade och pysslade. Smorde in hovar,mungipor och muggen.  Och vad tror ni ponnyn gör efter man gjort allt!? Jo rullla såklart!!!! Så där försvann mitt arbete.. Men bättre att han rullar i boxen än i hagen iallafall;)
Nattade och fixade till bädden<3
 
 

G-vare tävlingar

Har ju inte fått upp nån film/bilder men nu kommer de;)
 
Film g-vare tävlingar:http://www.youtube.com/watch?v=PMwo6yh0KeI
 

Rusticates Carlo 2 oktober

Kom till stallet direkt efter skolan. Mockade,blandade maten,tvättade vk+k. Tog in.
Gick ut och lede på asfalt 30min. 
Spolade av benen,trokade dom. Ryktade,pysslade,smorde hovarna,mungipor och muggen. Nattade<3
 

Rusticates carlo 1 oktober

Jaha redan oktober??? Känns som yiden har gå jälvigt fort;)
 
Mockade
Blandade maten
Tvättade vk+k
Tagit in
Lindat.
Borstat av
Ridit
Ryktat
Pysslat
Smorde in hovar
Smorde in mungipor
Smorde muggen.
Gav kvällsmaten
Nattade <3
 
Dressyrpass: Blev ju dressyr för Annika idag. Var som vanligt i stora. Började iallafall med att rida innan för spåret och göra volter vid A och C. Efter vi gjort de i alla gångarter skulle vi flytta in bakdelen på volten. De gjorde vi i skritt och trav. I början tyckte han de var väldigt jobbigt och blev lite envis och smet undan lite, men när han insåg att de inte var nån ide. Blev han riktigt fin. I höger varav är han ju alltid lite finare än i vänster. Är väldigt nöjd över honom. Han jobbade på riktigt bra i slutet och va verkligen med på allt. Så nöjd ryttare och nöjd ponny idag då;)
Ska nog börja rida me dlindor varje dressyrpass nu framöver.
Tycker han känns finare då;)