Wishlist 2013

Här är några saker som jag önskar mig till jul, har faktiskt inga hästsaker nu när jag tänker efter utan bara massa annat!
 
VS Pure seduction
 
VS cocnut Passion
 
Tornedals ringen
Stickadtröja från Gina
 
Sen önskar jag lite till också pengar,smink osv men orkade inte lieta upp bilderna;)
 
 
 

Måndag

Ja vad ska man säga sådära jobbigaste dan på veckan när man vet att det är 5 dagar kvar till helg..
I alla fall så har det blivit lagomt varmt här uppe sisådär 20- vid mig och 25- i stallet då är man inte så jätte taggad kan man säga. Har nyss varit i stallet och pysslat med min fina, men nu sitter jag med smoothie och min spanskabok i hopp om att klara provet på torsdag. Sen ska jag kolla PH, ni vet en såhära vanlig måndag.




Boxvila

Ja idag kollade en veterinär Bralle och sa att vi inte behöver åka till Boden just nu i alla fall, men böjde igenom hans ben både fram o bak och hittade absolut ingenting. Ändå var han som halt så hon tog en speciell tång och klämde på hans fram hovar och då reagerade han på båda fram. Så just nu har han boxvila och ska inte ledas elr något. Hon trodde att det kan vara en känning av fång eftersom han reagerar på båda framhovarna, annars visste hon inte men han ska stå en vecka så på fredag kmr hon igen och kollar han om han inte är bättre åker vi till Boden.. 
Men,men man måste väl ha otur för att ha tur eller hur?



Bloggsug

Hejsan alla tappra läsare som fortfarande kollar in på min öken döda blogg!
Har varit borta ett bra tag, ja jag vet, men har varit ganska mycket med allting just nu och har liksom inte haft något bloggsug alls. Helt borta, men nu kom jag liksom på det där roliga med bloggen igen, ni vet kolla tillbaka om ett år vad jag gjorde då och hur allt förändrats. Det ärju sjukt hur mycket man kan förändra på ett år.
Hur som helst vet ni varför jag kom tillbaka och hoppas verkligen ni vill stanna kvar ett tag för ni så ska jag ta tag i det hära med bloggen.
 
Vad som hänt på sensaste tiden då?
Ja hade gärna kommit med något posetivt, men kan faktiskt inte komma på så mycket..
Ja det är så att Bralle har blivit halt och tror det är därför han har stannat så mycke i höst, men vi ska kolla han med en vetrinär här hemma imorgon och beroende på vad hon säger så åker vi eventuellt till Boden på måndag. 
Så allt det hära med träning och tävling ärju kanske inte så inne nu, men förhoppningsvis är det bara något litet för han är inte så halt utan snarare mer ojämmn, halvt vissa steg osv, inga svullnader,värme på något utav benen/hovarna så känns ganska skumt faktiskt.
Bjuder på en härlig sommar bild från i somras så  här  i mörka december;)