Bralle 2 Augusti

Släppte ut Brallisen och Fabbisen direkt när jag kom idag. Mockade åt  Bralle och tog in han senare när han stått cirka 2h i hagen;)
 
Red på banan idag efter han var uppvärmd så började jag med en liten övning. Red bara över halva banan Så på den halvan gjorde jag skänkelvikning. När jag kommit halvägs gjorde jag höger(om jag hade gjort vänster först) Skänkelvikning och när jag kom ut på spåret så   travade jag och öka minska lägga volter ända tills jag kom till den långsidan utan staket;) Gjorde övningen i andra varvet och  i slutet Skrittade jag skänkelvikningarna och galopperade resten. Gjorde även de i båda varven:)
Ibörjan var han lite spännd och mycket upp me huvudet,men på slutet satte han bakdelen under sig och böjde på nacken och sköt upp ryggen och blev väldigt fin och lydig. Måste jobba mycket med traven har jag märkt. För det första så kan jag inte riktigt sitta ner i hans trav och sen får jag aldrig han lika fin och så i traven..
 
Efter han ätiti en stund fick han gå ut igen;)Bäddade lite och blandade maten. Smorde igenom sadel och träns. Tvättade vk+k. Tog in han vid 4 och ryktade då den ponnyn hade rullat och gnuggat in sig med lera..
Märktes inte att jag duschat han igår...  Pysslade massor och matade han med morötter<3 Tvättade sedan hans mugg med såpa. Ett tag blev den bara bättre och bättre utan att jag gjorde något så lät den va och trodde att den skulle försvinna helt, men nä såklart slutar den att försvinna och de går varken framåt eller bakåt..
Smorde sen in den me helosan iallafall och nu är det bara att hoppas att den där envisa muggen gerj sig.
Satte Kväll och morgon hink utanför boxen och sen nattade jag han<3
Bralle på besiktningen<3
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo