Rusticates Carlo 20 december

Fixat vanliga med Brallis<3
 
Red igenom han inne idag då det var närmare -30 grader kallt ute!!
Red inte nått speciellt krävande utan red bra igenom han. I början när jag skrittade fram kändes han lungn och fin och de kände som han skulle vara gasnak fin idag, men så åkte ett täcke ner från lägtaren vid hörnet och då var de där hörnet ju livsfarligt resten av ridpasset.. Men i skritten jobbade jag halt,skritt,halt,skritt osv. Han blev efter ett tag jätte lydig och lyhörd. Lyssnade väldigt bra. Men som sagt så var ju hörnet jätte farligt och de förstörd eju massor,fjant<3 Men i traven så var han helt ok började söka sig mer neråt, men blev lite springig vid det där hörnet..
Trände öka,minska och att inte vända han för tyglarna utanför vikten och skänklarna. På slutet blev han riktigt fin. I galoppen var han inte så härlig och underbar som han brukar vara, Han spände sig vid hörnet och försökte sticka iväg efter. Fick ju koll på han men han var inte alls sådär fin.. Men,men kan ju inte alltid gå bra;) 
 
Ni skulle ju få bilder men hade faktiskt med kameran, men den hade typ syk elr nått och vägrade fota.. Så inga bilder, men kanske,kanske i helg om jag hittar nån som fotar;)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo