Rusticates Carlo 31 december

Ja nu är de bara några timmar kvar på det här året, 2012 har varit bra, men 2013 ska bli dubbelt så bättre;)
 
Red ett inne idag. Började med att rida fram och han var jätte fin<3 
I skritten hittar jag inte ryktigt rytmen på han och när jag väl hittar den så tappar jag bort den.. Så han är inte så jätte fin i skritten, men vi jobbar på;) I traven så tycker jag att han har blivit mer avspänd och jag sitter mycket bättre på han än vad jag gjorde förra veckan kan jag säga;) Han blir mycket finare i traven också om man går in på volt spår och jobbar han där då kortar han som upp sig mycket mer. I galoppen då så är han ju alltid fin och tyckte han höll sig väldigt fin idag:) Han är ju alltid så rytmisk och mjuk i galoppen så då är de ju dubbelt så lättare att jobba han därifrån;)
Övningen var då att i skritten och traven flyttade jag mycket,skänkelvikning,öppna,sluta. Han var jätte duktig i skritten men tyckte han segade ihop sig ibland, men när man var på han lite så ökade han direkt tempo direkt och flyttade väldigt bra! Ibland kände jag att jag inte fick bakbenen att korsa varandra men efter jag gjort de ett tag så var han riktigt duktig:) I traven då tyckte jag han bara sprang iväg direkt jag skulle flytta men efter jag jobbat på de ett tag så fick jag till de någon lunda bra ialllafall;) Men fick inte den riktiga "wow" känslan precis när jag red idag men,men inte så mycket att göra åt än att träna;) så nu är de träna,träna ända tills de sitter.I galoppen då så red jag på en åttvolt och gjorde galoppombyten då. Att byta från vänster till höger galopp är ingen problem alls han behöll lungnet och fortsatte med de han höll på med. Men att byta från höger till vänster galopp de är lite svårare..
Han börjar studsa ochbyter antingen med fram elr bak, de var några få ggr jag fick till det. Sprang iväg också väldigt mycket..
Vet inte om de är jag som gör nånting så att han gör så i de varvet elr om hanalltid brukar göra de. Men tillsist fick jag till det helt ok och då nöjde jag mig, men sen när jag skulle galoppera på en volt så drog han sig mot andra varvet för att han var så taggad på att byta galopp.. Så fick jobba på volter ett tag tills han blev lungn igen:)
 
Både jag och finaste var nöjda och svettiga. Känns verkligen bra nu med han i allt;) Han går som en hoppmaskin i hoppningen,som en stjärna i dressyren och som min lilla vild ponny ute;)
Bild från en hoppträning
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo