Rusticates Carlo Nzarträning 15 december

 Var ju Nizarträning hoppning idag.
 
Började ju med framridning i alla gångarterna. I skritten var han lungn och av slappnad, i traven var han lite spänd men annars skit fin. I galoppen var han fin i formen,lydig och mjuk precis som jag vill ha han. 
 
Började med att skutta fram på ett litet räcke på 30cm sen göra halt vid slutet av lång sidan. Gjorde de i båda varven. I början så lyssnade han inte så jätte bra men efter ett litet tag blev han bättre och gjorde raka fina halter.
Sen skulle vi hoppa lite av en bana. Han kändes fin men upplevde han lite små springig och han hade korsgalopp,förvänd galopp några ggr. Han hade ju inte formen som jag ville ha men hoppade otroligt:D fina poan;)
Hoppade verkligen med ryggen och han var på G!! Kändes riktigt skönt faktiskt. Han lyssnade bra och gick väldigt fin, men lydigt framåt. Bytte håll på övningen och gick mycket bättre då. Han blev som lydigare och hade inte lika mycket korsgalopp och sånt men han hade fortfarand einte formen, men anntar att de är en träningssak;) Måste ju själv just nu träna på att vara rörlig i ländryggen och kunna följa hästens rörelse därifrån. Måste även träna på att inte "lägga mina händer ner utan att hålla dom uppe. Efter som de här var sista gången så avslutade vi med att hoppa ett räcke på cirka 1-1,10m. Han var super  och lysnade bra och hoppade riktigt fint:D
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo