Kuriren 2012

Lördag: Red jag ju LC:1.  
På framridningen var han väldigt spänd. Han hoppade till för minsta lilla och man märkte att han spände sig när vi red förbi andra hästar. Förmodligen var han väl så för att han har ju inte varit i Luleå förut och han ju inte åkt på nån tävling sen i Augusti.. Men iallfall. Upplevde han  också lite springig och lyssnade inte lika mycket på mig  som han brukar. De gjord ehan säkert också bara för att han var spänd. Mot slutet blev mer avslappnad och  lyssnade bättre. I galoppen blev han också väldigt mjuk som vanligt. 
 
PÅ banan blev han direkt spänd som en fiolstrång och började tro att "Domar borter äter hästar". Men efter några var runt den slutade han fjanta sig. På  pogramet var han väldigt spänd, de var få stunder som han slappnade av och försökte arbeta lite mera. I galoppen var han ju som vanligt fin och de. I traven var han helt ok förutom att han spände sig som en fiolstång, var även lite högt tempo så de fick vi ju lite avdrag på. Ökade traven är ju helt fantastisk på han så de fick vi en hel del + poäng för. Övergångarna på medelinjen blev också väldigt mjuk så fick mycket poäng för dom också. Volterna blev lite små också men,men vi är ju här för att träna;) I skritten var han väll fin var inte så jätte mycket skritt, var faktiskt bara övergångarna i serpentinen och fri skritten. Som jag sa tidigar så var ju serpertinerna väldigt mjuk och så, men fri skritten var nåt helt annat. Så fort jag kortade tyglarna blev de nått trav steg och så spände han sig... Men är ändå nöjd med tanken på att varken jag elr Barlle har tävlat speciellt mycket dressyr. 
 
Söndag: LD+5
Framhoppning: Han inte så mycket uppvärming. Men red igenom han ialla gångarterna ökade,minskade,böjde och gjorde rak. Han svarade bra i alla gångarterna.Något i skritten att han inte ökad eså jätte mycket. På själva framhoppningen. Så började jag med att hoppa,några ggr på "lilla". Red sen några ggr på oxern och på räcket. Testade sedan att ta både oxern och räket i en liten omhoppnings sväng. På lilla så kändes han jätte fin fast hoppade lite nära, men efter ett tag fick jag till de;) På räcket var han superduper fin kom rätt och även i omhoppningsvängarna så kom han rätt;) På oxern hoppade han ju som en gud. Kunde även lätta i handen framför hindret och han hoppade med mycket rygg,rakt och runt. Även när vi kom på omhoppningsvängarna.
 
På banan: De får ju vara två ekipage på banan samtidigt och då måste den ena stå och vänta medans den andra hoppar. Och sen när jag fick start singnal så startade jag direkt hade inte fått igång galoppen ordrentligt elr nått, jag har en sån sjuk presenationsångest sa de inte är sant!! Så tänkte inte på de och då fick jag såklart ett stopp på första. Sen flöt de på bra men tyckte mitt grund teampo varierade lite och på sista hindret så gick de 180 och så red jag in han i hindret så då fick vi ett stopp där också. Är nöjd med han men inte med mej själv:)
LC
Framhoppning:Red bara igonm han lite snabbt och kollade så att han var vaken. Kollad egas och broms vänd m.m. Han var definetvit med. Han var vänd bar och mjuk. På framhoppningen hoppade jag samma som förra gången, men inte lika mycket. Han var verkligen en liten figther där. Han möte hindret hoppade av runt och perfect. Han höll även sitt normal tempo och rytmen var där;)
 
På banan:Hade ju lärt mig nånthing från förra gången. Så ökade minskade innan jag kom på första hindret. Han var defenitivt där och kämpade på som bara den hoppade fint och vi höll rytmen och kunde även lätta på handen frammför vissa hinder. Flät på så himla bra och kändes bara helt fantastiskt. Men så finns de ju ett sista hinder OCH de hade jag ju som gott som glömt. Kom på de i sista sekund och tappade rytmen där och han var obalanserad och bara sprang så de var u självklart att vi skulle få ett stopp där..
Är så sur på mig själv vi som hade tänkt att vinna också förstör jag bara de..
Men är nöjd över prinsen iallafall;) Och nu vet jag hur jag ska hoppa han på bästa sätt tack vare Lottens kusin som var och hjälpte mig under framhoppningen 1000-tack till henne:)
 
Med de så avslutade vi ju helgen, men nästa gång  vi kommer så får ni lulebor fövänta er stor skillnad;)
(har inga bilder från kurien så ni får lida av dessa gammla bilder, men får snart några förhoppnings vis)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo