Rusticates Carlo 17 November

Kom till stallet på förmiddan. Red direkt somvanligt på helgerna;)
 
Red ett varv runt sjön och sen på banan. Red i alla gångarter runt sjön. I skritten så vare takta ist. Han var svin spänd när ha hörde skotrarna som lät lite här och där+ alla skidåkare(som han inte brukar vara rädd för) Blev helt plötsligt farliga. I traven var han då bättre, men sträkte ut benen enormt mycket. Han lungnade ner sig efter jag travat en stund och tog även lite galopp då. I galoppen var han lungn,sansad men inte riktigt i den formen som han har varit när jag ridit ut förr.. Men han var iallafall lungn;) Sen när vi skrittade på hemvägen och skulle trava så fick han för sig nåt och kastade sig in i en galopp, efter han lungnat ner sig kom han i en släng trav och sen i en normal lungn trav. Galopperade även lite sista biten;) Han var väldigt fin då men var tvungen att på minna honom väldigt mycket att de inte skulle gå fortare. Min lilla poa tycker att han kan vissa alla vad snabb han är men, men;)
Red sen på banan ett tag. Plumsade i djup snö som han älskar<3 Red i djupsnön i allagångarter men blev ganska mycket galopp. Han var lungn och kontrollerbar. Han verkligen njuter av att galoppera i snö:D Skrittade sen ett varv runt stallet där Alma och Foxy hängde på. Foxy gick lungt och sansat förbi den "häst ätande" skotern som fortfarande stod parkerad vid gäststallet. Men min lilla poa tyckte den var läskig och kastade sig undan igen..
Men idag så var de inte lika läskigt(kan bero på att Foxy gick först) Han blev ganska varm men tror att de kan bero på att han var så stressad runt spåret.
 
Fixade av. Var tvungen att sticka och köpa julpynt till Brallisen, Snart dax att pynta!!!:D Tycker de är så mysigt när de är julpyntat i hela stalllet^^ Stina släppte ut efter han ätit.
Mockade,tvättade vk+k,blandade maten,smorde igenom min förbygel som ska användas imon och spånade lite av spånet som han hade i Luleå. Tog in,ryktade,pysslade, smord ein muggen. Nattade och gav kvällshöet;)
Bildbrist..
Ska kanske be nån fota nån da;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo