A-C helgen



Förlåt så mycket för den usla uppdateringen. Men nu är jag här igen och ska verkligen hålla uppdateringen nu när jag fått tillbaka min blogglust;)
 
Men iallafalll i helg var de ju a-c träning.
 
Lördag: Hoppade först fram på en linje och jobbade mycket med att inte tappa bjudningen men samtidigt ha knotroll. Hoppade sedan lite andra hinder och var mycket böjda spår då man skulle vända med skänkeln och få hästen uträtt i tid. Hoppade sen en liten bana med mycket kryssoxrar. Gick super han var väldigt framåt men samtidigt så tillbaka som jag ville ha han.
 
Söndag: Hoppade inte fram lika länge idag. Hoppade även lite högre och lite längra och mer bana. Han var jätte fin då också, men betydligt piggare och tog ja lite för hårt i han och han fick en kort och studsig galopp i stället(Innan Bralle hade jag in ponny som var hård i munnen)
 
Helgen gick super:) Har aldrig hoppat en bana så högt förr med han;) Jag ser nu på filmerna att min sits är ett måste tränabåde i anridningen och i språnget, de konstiga är att jag aldrig har sån sits i dressyren:/ men, men nånting måste jag ju träna på;) Och på att vara mjukare i handen.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo