Första skoldan

Ja idag var det första dan i skolan, vilket är väldigt otaggande. Inte blev det bättre när vi fick schemat eftersom vi går nästan varje dag till 10 över 3 och en dag går vi ända till 10 över 4! Vilket är sjukt långa dagar, sitter bara och funderar hur jag ska hinna med allt.. Att ha en ponny själv 7 dagar i veckna+ alla prov och tävlings,tränings helger..
Kmr inte ha någon fritid alls om jag vill höja upp mina betyg. Hoff nä nu ska jag inte klaga mer på mitt schema och mina långa dagar, haha;)
 
Red bäbisen inne i lilla ridhuset idag och fokuserade på lång och låg form så han skulle slappna av ordrentligt och verkligen arbeta med ryggen!
Gick väldigt bra! Han kom till den formen jag ville jobba han i ganska fort och sen tyckte jag att han höll sig bra i formen. Fast idag så ville han inte ut i ett av hörnen utan han drog upp huvudet och spände sig och tryckte ut sig, men bara i det hörnet och det fanns ingen grep,pall mm dära, trots att han har gått dära 1000ggr förut, konstigt var det iaf!
Men tyckte han annars kändes fin och mjuk.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo