Gällivareponnycup

Tänkte ta och göra en liten sammanfattning för helgen eftersom jag inte haft tid till att blogga där borta!
 
Lördag: Plaskblöt skitväder, men inget som stör min ponny destå mera, men på framhoppningen så red jag han fel och kraschade in i en oxer och då blev han väldigt osäker så på banan hade än inte så bra bjudning så det blev ett stopp.. Men det tar jag på mig. Kändes väldigt rist att han stannade i grunden i LC för det brukar han inte göra, men red uselt så vi får ta igen det om 2 veckor i boden;)
 
Söndag: Red LC,LB och i LC testade jag rida på ett nytt sätt alltså hallå om med vaderna och väldigt mjukt stöd i tygeln så det knappt kändes att man hade något i handen. Då satt jag helt plötsligt på en annan ponny och nu ska jag hålla fast vid den hära ridningen så tror jag att vi kommer komma väldigt långt!
Men på banan blev jag så pressad eftersom jag vet att vi lätt har en chans att bli placerad om vi håller nollan för Bralle är väldigt svängbar med vägvinnande galopp så då kmr vi förmodligen få en väldigt bra tid! Men hur som helst jagade jag över han på första och eftersom jag inte använde skänklarna så mycket på framhoppningen utan bara vaderna flög han iväg så man kan säga att han skenade runt banan och vi rev även ett hinder vilket jag lätt kan förstå.
 
LB:n var han jätte fin på framridningen och framhoppningen. Red precis likadant som framridningen till LC. 
På banan hoppade han dom två först sprången jätte fint och sen kom den dära svängen som vi har problem med och då så blev jag osäker och jagade hanså stoppade han såklart dära, sen hoppade han och vilken fart det blev på han.. Bralle blir ju väldigt osäker när han har stannat en gång och då sprang han bara så slutade på 8fel eftersom han rev i kombitionen, men är annars ganska nöjd för om inte jag hade jagat in han pådet hindret vet jag att vi hade varit nolla, men, men bara träna vidare.
 
Är helt ok nöjd över helgen jag har lärt mig mycket och ska även tänka på att jag inte rider LC, LB för helgen utan för att jag ska kunna utvecklas och ta hem placeringar i dom större klasserna senare!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo