A-C träning 10-27-2013

Idag var det a-c träning igen och Bralle var på topp, elr ja ibörjan iaf.
 
Hoppade bana idag och det kändes väldigt bra, han hoppade bra och väl, var bara en linje vi hade problem med, resten var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara! 
Känns verkligen som om vi börjar komma tillbaka från "svakan" vi hade. Jag har börjat hitta rätta knapparna och Anna-clara sa att det var jätte stor skillnad från förra gången och att vi börjat hitta "oss". Det är såklart jätte kul att höra att man gått framåt! Efter jag hoppat banan en gång så skulle vi hoppa den igen och då var han lite trött, klandrar han inte alls, det har varit ganska tuffa helger! Men då kräver han ju mera av mig och att jag lägger in han bättre för att han inte riktigt orkar gå på halv, elr hoppa stort, Men på ett räcke gjorde han deoch då slog han i framknät i bommen och blev väldigt försiktig+ att han blev trött= koas! Han hoppade inte av om han inte fick en väldigt bra distans, men efter ett tag fick jag till vägarna och då flöt det på igen!
Han blir så svår när han blir trött och försiktg, men är grymt nöjd över helgen i övrigt då han hoppar otroligt bra och det känns väldigt bra inför klubbtävlingarna och hoppas på att sätta den efter längtade nollan i LB
(gammal bild)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo